18 December 2012

Umai Cafe~The Lake Garden Cafe

hello blog,
dari heart exhibition tak makan kat mv
encik adam ajak ke kg baru
atau putrajaya-cyberjaya
pas tu aku ajak g sini la
umai cafe-the lake garden
nama tak menahan.haha

bole nmpk masjid besi dari sini

buku menu

no meja*pon nak snap.ntah ape2 kan.haha

hazeera

haziq

tasik

air bandung ngan air bandung special(kot)-serius tak ingat nama
*adoi ni la masalah tulis cite lambat2

nasi goreng cina-utk anak2

nasi goreng umai cafe

*eh kedai ni ada tulis dapat anugerah 'kedai harga patut'
*murah kot,sebab harga patut,mmg la murah TAPI sikit!huhu

owh kedai ni jugak masuk paper

bergambar jap b4 balik

macam malu je nak letak gambar gemok aku ni.**tension**

mcm sweet je laki bawa handbag pompuan
*dah kawen.kalau belum kawen lagi beria nak tolong gf kan
*kalau dah kawen slalu tak de nya nak.selalu mcm tu la kan
termasuk la laki aku tuh.huhu

cantik

buat muka nakal

lajunya.kejap la.mama nak snap2 gambar ni


babai umai cafe


cafe yang tipikal
makanan yang biasa2
deco yang biasa2
harga yang 'patut',tapi portion makanan yang sikit
mungkin boleh diperbaiki lagi
baru la nak g sini lagi
for timing tak nak kot g sini lagi,baik g JM beriani.*tetibe.haha
sekian pendapat dari orang biasa,

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook