11 December 2012

The Heart Exhibition 2012 @ Midvalley

hello blog,
dah lama tak g midvalley
ape lagi buat alasan la ajak encik adam check jantung kat mv.haha

daftar dan timbang berat
*gambar pakcik tu tak de kaitan ngan aku ye,snap sesaje je,
nk tunjuk ni kaunter no 2:Body Weight & Height

hazeera

haziq

orang ramai

kaunter 4

pas tu masuk jantung besar ni lak

ala kat dalam jantung besar tu
dia ajar anatomi jantung
4 chamber dll
penyakit2 berkaitan jantung
atreocholisis dll
wei harus la aku tak baca pon
dolu2 dah blaja sudah.haha
bukan ape encik adam tu merokok,baik g check
check je
nak pastikan dia tak de problem pape
hasil check up mendapati aku normal,encik adam kolesterol tinggi
terus dia beli susu nestle omega 3.haha
pas tu kita kena jaga berat badan,utk kesihatan jantung
kalau overweight,jantung pon jadi tak sihat ler
 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Shalee Abdul said...

eh bila masa midvaley buat heart exhibition? xtau pn? nk g gak!

mrs adam said...

shalee,
hehehe.ni cite bulan 9 la..tapi jgn risau tahun depan dorang akan buat event yg sama gak,g tahun depan tau

Related Posts with Thumbnails

Photobook