18 December 2012

Alahai Maybank Puchong Prima

hello blog,
aku buat buku bank maybank
sebab nak kawen dulu
konon nak nmpk figure duit hntran
tak nak letak duit cash
so buat la buku bank.gedik je kan.haha
tu tahun 2007,buat kan sini la maybank puchong prima
emm..lama gak proses tu
aku agak sebab staff dan pengurusan bank yang tak cekap
buat buku je pon,tu pon kena tunggu lama.
tu cite tahun 2007
pas tu tahun 2009,aku deposit cek
maybank puchong prima masukkan separuh je dari nilai cek aku tu
cis!salah staff diorang ye!
pas tu aku kena g maybank,bawa slip deposit cek tu,tolong dorang betulkan
lambat la tu.sangat la cuai,masukkan duit customer kurang dari nilai cek
sungguh tak patut
tu cite 2009
pas tu tahun 2011,nak submit no tepon utk urusan TAC number,kena berurusan kat bank,tak de kat ATM
terpaksa la ngadap maybak puchong prima*lagi.adoi
kali pertama pergi ramai gile orang
pergi hari lain,pergi dalam 9.20pagi,tetap ramai orang.adoi
buat la jugak walaupon lama
tu cite tahun 2011
tahun 2012
nak buat asb haziq hazeera
datang awal
kate bukak kul 9.00 pagi
aku nmpk kat tulisan tu
tapi 9.15 baru bukak,panas tu beraatur tak bukak aircond
ape daaa


lebih 10orang menunggu diluar

hey apesal tak on air cond?

boringnya tunggu,baik aku snap gambar.leh wat entry 1.haha

peh asal ada urusan kat sini je
manyak problem.ish mintak2 tak de lagi urusan kat sini
leceh.haha
tapi kan urusan loan asb,kejap je
yang ni aku puji
pas tu urusan wat buku asb haziq hazeera pon ok
2 je la ok,yang lain k.o.haha
kepada maybank puchong prima
sila perbaiki mutu perkhidmatan anda
sekian
(pelanggan maybank)


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

don't really like maybank. byk sgt caj tersembunyi..bank lain takde pun nak caj2 extra. maybank je. bosan. so skrg maybank dah diketepikan.

mrs adam said...

anne,
saya pon tak tahu nape dulu nak bukak maybank.haha.

Related Posts with Thumbnails

Photobook