19 December 2012

Deco2 yang cantik @ Little Pantry

hello blog,
ha kan aku dah kate litlle antry ni cantik
jom tengok gambar



nmpk tak bunga belakang haziq tu

tepi dinding

english style

alamak ada tragedi,almaklum g ngan adik aku bukan ngan encik adam,
tu la haziq buat hazeera,sampai berdarah skit lidah dia,sebab haziq langgar dia,dia tergigit lidah dia

cantik tak cantik tak

dalam tu ruang nak wat besday party

haziq muka tension sebab kena marah,yela lidah hazeera dah darah tu

mmg cantik tau

mmg penuh deco2

aku rasa kedai ni mahal sebab dia expense banyak utk deco2.haha

haziq main plak bunga tu

kali ni dua2 dah ok.haziq try kerusi tu plak

ai tak abis2 lagi haziq

sebenarnya nanti bila2 nak gak g full house n garden cafe tu
tapi bila ntah
sebab encik adam tak le tekak western sgt
ish nanti nak pergi jugak
tunggu waktu yg seswai.haha
emm..sekian cerita little pantry yang cantik,


 

http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook