31 December 2012

Berdua Denganmu @ Uptown Danau Kota

hello blog,
sebenarnya alang2 haziq n hazeera kat kg
nak g meronda uptown danau kota
yela tak seswai nak bawa budak kecik keluar tgh malam
ape lagi
lepas perut kenyang makan kat HR
jom zass ke danau kota

aku suka uptown danau kota

byk pilihan

tapi dengar cite uptown danau kota nak tutup eh.ntah la mana aku tahu

snap gambar sikit je
sebab nak concentrate window shopping.huhu
hooyeh dapat maxi button skirt
ada je jual online
tapi aku lebih suka beli offine,bole rasa dulu kainnya
usha2 skuter tuk budak2 gak
ingat nak beli kat sini
tapi last2 encik adam beli kat nilai skuter dorang tu
dah2 balik2,balik kul3pg,kul 8pg ada kelas.huhu
kelas pagi sampai ptg
balik kelas makan kat ayam penyet

ice blended cappuccino rasanya

kitorang kan mmg jenis setia,balik2 menu yg sama--->ayam penyet

eh ayam penyet AP dah bukak baru kat bekas sekinchan ikan bakar bandar puteri puchong la



 

http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook