27 April 2017

Restoran Daun-Daun @ SACC Mall

hello blog,
g amik gambar konvo
singgah SACC mall nak mkn kat restoran arab yg kitorang makan masa bulan 11
tapi restoran tu dh tutup daaaa
sedey2
so g je la mkan mana yg ada
so pilih la restoran daun-daun ni
berdua je sbb anak2 balik kg,sbb hari sabtu aku ada hal,so anak2 ikut adik aku balik kg,anak2 balik sg buloh pagi isnin





nasi beras tak cukup panjang
kami suami isteri lagi prefer JM Beriani


yg ni sarapan @ Laman Melati Kuang,nasi kuning tawau katanya
sedap la jugak

tgu mama nak check gg @ uitm sg buloh


 

Melawat Kilang Gardenia

hello blog,
seperti biasa
aktiviti kesukeb
jom join
free je



dekat lobi kilang





goodie bag.tq3


kilang gardenia kat selangor ni ada byk, 4 klu tak salah
kat dlm kilang tak bole amik gambar
kilang mmg bersih
wei dia bg org awam nak melawat
aku tanya boleh ke nak bawa anak2,dia kata boleh,minimum 20 org
kiranya kalau nak jejalan ngan family sambil lawatan sambil belajar pon ok g sini
best,dpt roti free lagi
tq kesukeb bawa g sini
 

Aktiviti Melawat Jalan Tar

hello blog,
mengisi weekend
jejalan jln tar,sogo

dh smpi.jom



depan sogo

depan muaz

berehat jap

singgah makan @ burger king semua house


ok beria ke burger king,sbb ada kupon 1 burger rm2.50.huhu

dh jom balik

haziq beli jam


beg anello mahal kat jln tar,so mama beli kat shoppee

tak de beli ape pun sgt
jejalan je lebih
g pagi,smpi ptg
huhu
 

26 April 2017

Dating di MRT lagi

hello blog,
projek hantar telekung wakaf
kat surau mrt
g dgn hazeera
gambar itu penting.huhu








ala gambar sesaja je tu
tu pon nak post kat blog
haha
 

Gambar Konvo dah siap

hello blog,
sesaja letak gambar
ye blog ni ialah koleksi gambar yg aku dh letak watermark
sesaja utk rujukan
bukan blog iklan daa



gamtung kat umah mak dgn gambar konvo adik2 yg lain

selpie try lipstik merah menyala mak ngah


 

Persekolahan anak-anak tahun 2017

hello blog,
tahun 2017 haziq darjah 3 dan hazeera darjah 2
so dorang dh satu sesi
senang la iouls nk hntr n amik sekali

potong rambut b4 naik sek

lambat tgu dia pakai kasut tali
tahun ni haziq request kasut tali

dlm lif

kat parking
haziq upa pakai tie

dlm kelas

selpie dlm kete

taekwando setiap sabtu jgn dilupa

selpie lagi

snap je mana yg sempat
walaupon muka mama comot.adoi






tu la gambar jan 2017 yg sempat aku snap
semoga haziq hazeera belajar rerajin
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook