15 November 2017

Koir Minggu Pendermaan Organ

hello blog,
nah dah 15b 11 baru sempat transfer gambar okt,edit dan draf entry blog
cerita bulan oct
masuk koir!
sebulan berlatih
persembahan sempena pelancaran minggu pendermaan organ @ TBS


masa latihan








haziq hazeera ikut g koir,dorang main ler




koir ni dgn geng puspanita hospital sg buloh
best jugak masuk koir ni
walaupon suara ala-ala je pun.haha!
 

31 October 2017

TS Wonderland Indoor Water Theme Park

hello blog,
khamis 28 sept,atuk aku meninggal dunia
alfatihah
tak sempat aku nak lawat, ingat nak balik jb 30sept,tapi 28sept atuk aku dh meninggal
sakit tua,
jadi malamnya lps terima berita kematian kami pun gerak balik jb
jumaat pagi jenazah selamat dikebumikan
lepas setel urusan je pengkebumian, mak aku suruh beli brg nak kenduri
lepas tu rehat,lepas asar ada tahlil
2 hari kat jb, buat la apa yg patut selain kenduri tahlil



singgah beli ayam pasu

sedap la jugak
sekor rm25, kedai tepi jalan je,dah mcm harga ayamas.hukhuk


bebudak main,
semua berkumpul kan
kitorang lepak umah adik aku,15 minit je dari umah arwah atuk aku

hari sabtunya, kenduri tahlil hari ke2 lepas isyak
so pepagi kita g theme park

pergi naik kete, walaupon dekat je dari umah adik aku,jln kali pun boleh

ni ha TS Wonderland Indoor Water Theme Park


kaunter lum buka,lg 5 minit nk bukak


nah mainla puas2


















masuk sorang rm25
budak kecik bawah 110cm free
boleh main semua smpi puas
target nak masuk kul 10 smpi kul 1
tapi sampai 12 suku je semua dah penat
almaklum kena jaga 7 kanak- kanak
yg dewasa pun penat.hukhuk
bole la main kat sini
sekali sekala
aku kena la pergi jugak sbb si hazeera ni asik je menanya
alahai..
so naseb baik dah bawa dorang
dah jom balik,pas tu nak g umah arwah atuk aku lagi
ramai sedara berkumpul
 

30 October 2017

Playland @ Uptown Kota Damansara

hello blog,
aku kan belikan hazeera hp ninetology
hp nya lum ada screen protector n cover
bila la mahu dibelinya
so bila free jom la ke kedai ustaz
aku klu beli accesories tel mesti g kota damansara
kedai ustaz n gadget 666
ni je la tmpt aku suka
sbb murah.huhuhu
siap beli kita jejalan uptown kota damansara




aku smpt beli handbag cath kidston.haha
anak2 nak main pulak
g la main,rm5 utk 10 minit
boleh la
lompat2
pas tu balik
wei beg cath kidston kat uptown kota damansara murah2 wei
iouls is suka.hehehehe

 

29 October 2017

Derma Darah dan Pertandingan Mewarna @ UITM Sg Buloh

hello blog,
aktiviti minggu lain di bulan sept
bawa anak2 ke pertandingan mewarna
ni budak2 dental uitm anjurkan
jom la kita
sebelah rumah je pun


sementara tgu nak mula

spot haziq


sementara tgu anak mewarna ,kami laki bini menderma darah

alhamdulillah sihat dan boleh menderma darah


dh siap mewarna

pelbagai aktiviti kesihatan pergigian untuk kanak2 disediakan

tgu majlis penutup


haziq dpt no 1
hazeera tak dpt nombor
almaklum 1 kategori 1 hadiah je,anak2 aku sama kategori

bergmbr dgn maskot

ni ha hadiahnya
Tressure Set Pelikan

alhamdulillah haziq menang
alhamdulillah join event ni,mkn percuma,check kesihatan percuma
siap event jom la balik
 
Related Posts with Thumbnails

Photobook