19 September 2017

Homemade Ogos 2017

hello blog,


aiskrim choki2 n oreo


ikan sambal, ikan masak asam,ikan goreng,sayur goreng

cango bar

buat lagi, yg ni gambar b4 bakar

laksa sarawak

nasi beriani

talapia 3 rasa , pucuk paku masak lemak

ha amik ko.mcm2 ada



 

18 September 2017

Tempat Sarapan Best Kg Melayu Sg Buloh

hello blog,
Pepagi ahad kalau xde program
Hantar anak2 taekwando
pas tu g sarapan or pasar beli lauk


ni gerai kat matang pagar, tak g kabin sbb lps anak2 abis taekwando baru nak g kabin

setiap minggu mesti g sini
aku panggil kedai kabin


menu :mee rebus

menu : roti canai

Nama kedai ni Cafe 91



cafe 91 ni cuma ada roti canai, mee rebus, nasi lemak n soto je
tapi aku mmg suka sarapan sini
sbb kedai2 lain xde yg best.haha
pas tu ownernya pula friendly, semua customer dia bertegur sapa
ya ampun,klu weekend sentiasa full,siap kena tgu meja kosong
paling win ialah roti canai dia mmg sedap!
 

28 August 2017

Jamuan Raya Unit Asrama

hello blog,
penutup cerita raya
jamuan raya unit buat selepas raya.haha
bole la tu

kwn opis


aku masak ni
carbonara dan belognese



mknn pot luck

meriah la jugak.huhuhu

sekian cerita jamuan opis saya

 

25 August 2017

CBS-Premadness Sale-Mydin-Giant-My DIY

hello blog,
hari ahad papa cuti
jadi mari la setel kan mana yg kena setel


yg ni cerita petang sabtu
basuh kete adik aku

ni cerita hari ahad,g premadness sale kat hotel sherwood bangi

haziq bosan menunggu


pinggan bunga kangkung beli kat CBS kota damansara

sarapan kat kota damansara


gambar tak ikut turutan ye.mula2 sarapan,lps tu CBS,lps tu baru premadness sale

sementara tgu mama masuk premadness sale,hazeera wat menicure




dari bangi, kita ke mydin subang, encik suami nak beli brg skit, mkn kat food court mydin

order JM beriani dan nasi arab kedai lain




beli tea live lagi,seperti biasa voucher 8excite la




dari mydin, jalan kaki ke giant subang jaya.sebelah je
sbb hazeera nak g Mr DIY beli squishy

dari giant gerak ke shah alam,pergi warehouse sale MY DIY plak

siap beli brg kat MY DIY beli goreng pisang cheese dan air jagung ketagih kat depan MY DIY tu

siap semua
baru la balik
jom balik


 
Related Posts with Thumbnails

Photobook