30 September 2016

Warung Awang Ikan Bakar Cherating

hello blog,
cherating kan xde la besar sgt
so sampai casa titik check in
rehat
solat
round kawasan
petang round cherating plak
malam dinner
dinner kat kedai makn yg glamer kat cherating ni,aku google la
kedainya tepi jalan je
senang nak jumpa













order mknn biasa kalau dinner kedai tomyam tu
ok la mknn sedap, segar
harga berpatutan
almaklum aku tgh mmod malas menaip
so terima je la bebelan ringkas
sekian

29 September 2016

Bercuti di Casa Titik Cherating

hello blog,
ni ha beria nak g cherating
sesaja la bercuti
dan pilih casa titik ni
tempat shooting drama teman lelaki upahan


merasmi bilik

check tandas


tgk kete dari atas banglo casa titik



















ada swimming pool
belakang  banglo ada pantai
leh jln kaki je nak mandi pantai
suasana yg tenang
senyap je
ok la best

28 September 2016

Pantai Teluk Cempedak yang cantik dan bersih!

hello blog,
cite bulan 5
jom pergi cherating
b4 sampai cherating singgah teluk cempedak dulu


dalam kete

singgah tandas

ni la pantai 














makan2,jejalan pantai teluk cempedak
pas tu gerak ke cherating
g dgn mak aku,tapi aku dari sg buloh,mak dan adik aku dari segamat
so jumpa di teluk cempedak la sebelum gerak ke cherating
Ya Allah cantik betul pantai teluk cempedak ni
last aku pergi masa sek rendah
puluh2 tahun tak g kot.huhuhu
sekian bebelan

26 September 2016

Mandi Kolam @ Putrajaya

hello blog,
aku ada take home midterm exam
due ahad
patutnya kalau siap by jumaat boleh mintak tlg adik aku yg upm tu print dan submitkan
disebabkan tak siap by jumaat
ahad kul 11 pagi baru siap so kenalah hantar sendiri
sbb adik aku blk kg weekend.huhu
so jom la kita
alang2 dah sampai serdang hantar mid term exam
so mari kita terus ke putrajaya mandi kolam jap


mencuba kasut baru nmpk.huhu

dah sampai kolam.jom
*almaklum gambar submit assignment xde.kui3



















kolam kat putrajaya ni ada byk
kitorang dah penah g 4 kolam
harus aku tak ingat presint berapa berapa
haha
yg penting aku ckp ngan laki aku dia bawa.kui3
(kesian tau sg buloh mana ada kolam mcm putrajaya ni.hukhuk)
lepas mandi kolam makan kat alam warisan
owh alam warisan tu tempat aku n laki aku dating dulu2 masa bercinta
ceh dah 9 tahun kawen pun masih ke sini lagi.hee
menggamit kenangan la konon.haha
tapi suasana alam warisan ni mmg ok,tenang,best la jugak
surau pun ada sekali
so mmg suka g sini
walaupun kadang2 aku suka makan kat alamanda,tapi laki aku lagi suka sini la
sekian
Related Posts with Thumbnails

Photobook