29 October 2013

Restoran Ubi Kayu @ USJ

hello blog,
pada satu hari yg indah
encik adam setuju bawa g pasar tani shah alam
hoyeh
sebelum tu g sarapan kat restoran ubu kayu kat usj ni
ish restoran ni aku penah makan ngan encik adam 6 tahun lepas,masa zaman bercinta
owh masih wujud lagi eh.haha
peh byk gile pilihan nak breakfast,mcm2 kuih muih menarik ada
tapi aku tak snap gambar pon
adoi.malu ler nk snap.huhu
tapi masa aku smpi kul 9 pagi tu roti jala dah abis.sob3

nasi lemak warna hijau.
harap maklum kamera hp cap ayam tak nmpk kehijauan nasi lemak tu.adoi

haziq

hazeera

yang ni plak gambar kat psr tani

mkn aiskrim dengan bergaya.haha


owh beli cover note je
ish cover note yg sama kat giant rm100 kat psr tani rm40.
sebab tu la sanggup g psr tani shah alam tu
eh tapi hari tu g selayang mall pon cover note tu harga rm48 tak la mahal mcm kat giant bandar puteri tu.huhu
sekian,

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook