24 April 2015

Allan's Water @ Bukit Fraser

hello blog,
lepas sarapan kami g cari allan's water ni lak
sebab bila google allan's water ni antara tempat yg dorang suggest
so mari kita

bergambar di depan harus

ada bola ni,ntah ape nama saintifiknya.huhu
aku nk bawa anak2 cuba
tapi laki i xbagi.huhu
so sebab ikut kate laki,x main ler kita






allan's water ni ada tempat main boat ngan bola tu
ngan tempat jungle tracking
tapi yg boat tu aku tak nak sbb kat pulau dayang bunting langkawi dah penah cuba
yg bola tu xpenah,tp laki x bg lak.huhu
jungle tracking harus la tak
sbb tak minat.haha
so kejap je la kat sini,cuba tengok2 n amik gambar tinggal jejak je la
sekian
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook