25 April 2014

Cara ajar anak main chess

hello blog,
ya ampun bulan april ada 2 entry je.huhu
ada 9 kat draf,asik tak sempat nak wat entry
bz ape ntah,pfttt
ok jom siapkan entry

minum petang @ d pokok
cenkodok pisang

cucur udang

hazeera main motor dengan teddy bear nya

ni la tgh main chess ngan haziq
owh cara aku ajar anak main chess ialah dengan ajar step jalan satu2
aku main je ngan dia,ajar dia kuda jln mcm mn,askar jalan mcm mana,lampu jln mcm mn dll
owh aku bukan pandai sgt pon main,tp bole la utk ajar anak sendiri.huhu

ni set chee besar,yg ats tu set yg kecik


ok dah tulis pendek2 je.huhu

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook