12 December 2011

~My 1st Photobook

hello blog,
mari kita bercerita kisah photobook pulak
hoho.ni pun sudah lama
baru nak cerita.alkisah asik lupa je nak snap gambar photobook ni
tu la lambat no cerita.huhu
owh photobook ni rm50 saja
harga sebenar rm200++

kupon from everyday.com

seperti biasa kalau dah beli kupon cepat2 la redeem ok
jangan tangguh kerja
kalau lambat2 redeeem nanti takut tak sempat ke
masa kita nak redeem tu kita bz hal lain ke,anak sakit ke
so jalan selamat ialah beli kupon dan terus redeem.jangan tunggu lama2.huhu
ikut arahan seperti yang company photobook tu arahkan
then submit.bila dah siap diorang telefon
owh aku ada tengok beberapa offer photobook dari lain2 company n website
so far ni memang senang n murah
lagi tips kalau beli kupon,sebelum beli tu kaji dulu macam mana nak redeem
n delivery charges nya
kalau agak2 cara buat photobook tu susah n kita tak reti
baik tak payah beli
macam yang aku ni just download sofware n buat la photobook ikut arahan
easy peasy
hoyeh

antara isi kandungan

boleh tukar2 background tu

aku design biasa2 je

posing lain pulak

owh kadang2 ada photographer yang akan designkan photobook customer kan
kalau photographer design tu of course la lagi cantik
alkisah aku design biasa2 je,sempoi je.orang tak kreatif katekan!haha
apa2 pun aku jakun gembira dengan photobook ni
photobook ni gambar 2008-2010 saje
nanti tunggu kalau ada offer lagi,nak buat photobook untuk tahun 2011 pulak
so kena buat tahun depan,bagi tahun ni abis dulu
kalau nak tahu offer photobook menarik jangan lupa subcribe everyday.com



nota kaki:best au berphotobook ni.haha.tapi kena tunggu offer la.kalau tak offer harga ratus2.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook