31 December 2011

~Yuran Smart Soleh

hello blog,
yuran tadika sekarang mahal ye
kalau nak sekolah kan anak kena duit ribu2.huhu
owh kalau nak murah hantar tadika kemas
atau hantar prasekolah yang kat sek keb tu
tapi aku pun tak tahu kalau tadika kemas tu ada quota ke ek?
emm...
yuran pendaftaran Smart Soleh RM1168.yoyoyo
1168 belum campur yuran januari RM209

RM1168 tak masuk transport,day care,iqra'

Registration :RM100
Insurans :RM10
Uniform: RM75
Apron :RM10
Alatulis:RM150(macam mahal je,beli sendiri colour,pensel,pemadam anak2 150 boleh pakai 3 tahun kot.huhu)
Educational Equipments:RM150(macam mahal je,art&craft equipmet,science equipment,multimedia,sensorial--->semua ni 150 mahal la,setiap student dia amik 150 tu.adoi)
Aktiviti:RM200
Jumlah RM695

    RM695(Pendaftaran dll)
    RM230(Book for 4 years old)
    RM243(Reading Book)
    RM1168(Jumlah)


Yuran Bulanan:RM209
owh 1168 leh 2x installment
sekian cerita yuran,



nota kaki:semua private preschool pun lebih kurang sama,ada yg lagi mahal kot.private school lagi nak kena ada 10k.huhu

2 comments:

Anonymous said...

Salam,

Adik ada lagi tak simpan list yuran yg tahun 2012?

mrs adam said...

Wsalam,
saya ada simpan lagi list yuran 2012 tu,list 2013 pon dh dpt...

Related Posts with Thumbnails

Photobook