16 December 2011

~Pejabat Les Copaque

hello blog,
owh lepas balik dari konvo haziq (balik awal.hee)
kitorang baru terhegeh2 nak makan
dah hampir kul 11
kira sarapan la kot sbb dari pagi mmg belum makan.huhu
aku kan suka restoran upin ipin sbb mknnnya sedap macam homemade bukan kedai made
so pergi la ke restoran upin ipin tu,emmm kalau pagi2(read 8 atau 9pagi),best makanan2nya
sekarang 11 pagi makanan yang tinggal tak panas,sikit,tak banyak pilihan.adoi

roti canai tiada ye pada hari tersebut(12/11/2011)

suasana dalam kedai makan/restoran tu
:
::
:::
:::::
:::
::
:

owh kawasan kat restoran upin ipin tu kedai upin ipin yang lain jugak ye

iaitu kedai2 milik Les Copaque,yang aku perasan ada butik upin dan ipin
dan depan restoran tu pejabat dia
ada lukisan yang cantik!
cantik tau

sori la,kamera hp saje,huhu

lagi cantik kalau dapat posing kat lukisan2 ni

*tambahan:lagi cantik kalau snap pakai camera proper(digital/dslr)
dan posing di lukisan2 tu
emm..tapi aku snap dari dalam kete saje.heee



nota kaki:sambil snap takut kalau ada orang tegur amik gambar.haha

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook