31 December 2011

~Pusat Permainan Kanak-Kanak,Carrefour Puchong

hello blog,
aceceh bila hujan tak boleh nak main kat playgroud
so mari la kita ke carrefour
main game bayar la pulak

Pusat Permainan Kanak-Kanak,Garden
*ke Toy Garden atau Kids Garden atau ape ek?gambar tak jelas la pulak

hazeera kan suka pakai tudung skrg

lamanya papa n abg main game ni
*zeera nak tunjuk kasut baru

ha tengoklah,tibe2 papa nya nak join sama main game
*aku mula2 ingat nak bawa anak2 main je,sekali dgn bapak2 sekali main       

hazeera melawat kawasan je


haziq main game kete tu tapi kaki tak smpi nak brek
aku nak tolong brek dia tak bagi
macam macam la haziq ni,


nota kaki:satu token RM1

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook