26 December 2011

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

hello blog,
mari masuk giveaway pulak
alkisah ni owner blog the ladies photographer sendiri komen blog aku dan ajak join GA ni
so mari la kita menerima jemputan
ewah2 mentang2 xde kerja,banyak entry per day nmpk.haha
jom tengok syarat2nya:
 
1 - Buat entry bertajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY(DONE)

2- Letakkan banner The Ladies Photographer di bawah dan link kan ke entry ini...(DONE)




3 - Like Fan Page TLP di facebook http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan kepada yg tiada FB, boleh jadi follower di belog saya ini:P(DONE)

4 - Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (this is our penaja hadiah) (DONE)

5 - Tag 5 org kawan blogger (lebih ke kurang pun leh:P)(DONE)
 
saya nak tag :
   i)muzai
  ii)kak mia
  iii)wanie
  iv)zaila
  v)fashya

6 - Letak link entry anda di entry ini...Terima Kasih:) (Lepas ni)

7 - Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012.


GRAND PRIZE - 1 Photobook Percuma 11 x 8.5 Potrait Hardcover 40pages worth RM230.


sekian penyertaan giveaway dari saya,


nota kaki:pemenang berdasarkan lucky draw

2 comments:

yangyuyu said...

thanks for joining ye dik:) good luck

mrs adam said...

ok sama-sama :)
*eh bestnya kalau LUCKY

Related Posts with Thumbnails

Photobook