25 December 2011

~Red Valvet and Pavlova for Hazeera's Besday

hello blog,
hohoho dah hampir sebulan selepas 28 Nov baru nak wat entry pasal besday hazeera
emm..hazeera tak de la wat besday party bagai
cuma beli kek n bagi goodie bag kat anak2 jiran je
hoho.mula2 ingat tempah kek barbie tapi mcm besar sgt sape pulak nak mknnya
so ingat nak beli kek baskin robbins mcm aku ..
tapi tibe2 terjumpa MAD offer red valvet n pavlova!
mama teringin mkn red valvet n pavlova
so haruslah besday zeera beli red valvet n pavlova.huhu

hoorey offer from MAD

mini pavlova by myminimuffin

yummilicious red valvet n butter scotch cupcake

masa cupcake n pavlova sampai,besday girl br bgn tdo.xde mood nk gambar
*nmpk kelibat tgn dia je

nk potong mini pavlova

muka comot


hoho,sebelum order red valvet n pavlova haruslah google cari mcm mn rasa red valvet n pavlova ni
ater takut gak beli tapi tak masuk kat tekak aku
haha.eh hazeera pun bukan mkn sgt cc n pavlova ni
aku la mkn,papanya suka je pavlova tu
mak su pun suka pavlova tu
red valvet ni sedap bila baru keluar peti ais,kalau mkn suhu biasa rasa dia tak umpph sgt
kalau nak rasa umpph sila simpan red valvet dalam peti ais dulu baru mkn ye
SEDAP dan boleh beli lagi!i luv red valvet n pavlova!huhu
cc pun bagi jiran skit n bawa balik kampung
boleh la untuk besday hazeera ni
gambar goodie bag lain entry ye,



nota kaki:tahun 2012 berangan nak kek barbie.berangan je..tak tahu la encik adam nak beli kan ke tak.aterr satu RM120 tu.huhu
*RM120 harga paling murah yang aku survey

2 comments:

wanie said...

oh..sedapnyaa

#mengarut
alat untuk mancungkan hidung
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/jom-mancungkan-hidung.html

mrs adam said...

emm mmg sedap!hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook