19 December 2011

~First Time Buat Cupcake

hello blog,
hohoho.bukan cupcake betul pun
cupcake dari playdoh/tanah liat.huhu
alkisah aku tgk fb brainy bunch islamic montessori ada budak2 ni buat cupcake pakai playdoh
kat do it yourself center(DIY Center)
so aku pun apply la aktiviti tu kat anak2


ni cupcake haziq

hazeera punya warna biru

taraa.jadi 3 cupcake.huhu


hoho.buat cupcake mainan pun tak lawa
tgn ku mmg tak seni
sebab tu mmg tak la  nak buat cupcake betul.huhu
tapi boleh la utk aktiviti anak2
sekian,


nota kaki:aku ada baca kat NST tajuk dia 'Spend Less,Play More' iaitu suh parents lebih perhatian dengan bermain dengan anak2,kurangkan belanja.maksudnya jgn nak beli je brg2 mainan anak2 tapi kena main ngan diorang jugak

2 comments:

yangyuyu said...

hi tuan belog nak ajak join GA

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

hadiah utama adalah photobook, besarkan gambar dan cash:)

mrs adam said...

ok.thank you for inviting me.esok saya tgk ek sbb esok br abis exam.heee

Related Posts with Thumbnails

Photobook