24 December 2011

~Jamuan Perpisahan Smart Soleh Puchong

hello blog,
owh hari last skola bulan 11 hari tu smart soleh buat jamuan akhir tahun
parents kena bagi sumbangan sedikit mknn
pikir punya pikir goreng la nugget dan fun fries ni
sebenarnya bukan fries tapi ubi kayu goreng
beli kat mydin mart tu,pagi2 menggoreng la kita

eh nugget ku sedikit gelap.huhu

owh sekali dia buat perjumpaan dengan ibubapa ngan guru hari ahadnya
tapi sebab aku nak balik kampung so aku jumpa cikgu haziq hari jumaat tu siap2
eh diorang buat jamuan akhir tahun dan jamuan perpisahan budak2 6 tahun
dan besday party gak
so bila aku masuk skola tu jamuan dah nak abis tapi mknn berlambak
dan budak2 dan cikgu2 nya tgh nangis
yela sedih jamuan perpisahan kan.budak2 6 tahun dah nak masuk darjah satu
yang klakar nya haziq pun tgh nangis!feeling2 betul la haziq ni!huhu
dia rasa kot suasana sedih tu .haha

dapat goodie bag angry bird.suka la tu!

owh semenjak masuk skola bulan 6 hari tu banyak kali gak haziq dapat goodie bag besday kwn2 dia
tapi paling best goodie bag alisya ni la,
barang2 angry bird,suka la haziq
owh aku ada banyak sgt gambar so entry ni aku letak gmbr lain gak selain jamuan smart soleh
jom layanz gambar lain plak..

yeay kotak pensel angry bird haziq n hazeera
belakang tu goodie bag besday zeera


cite goodie bag besday zeera nanti eh
ni kotak pensel pertama diorang,yang aku beli sendiri
yang lain2 selalu mak sedara diorang yg bagi.huhu
owh sekarang diorang dah ada tambahan sorang 2 lagi kotak pensel angry bird jugak!
so jumlahnya sorang 3 kotak pensel angry bird!6 tu..haha!
nanti aku wat cerita koleksi brg2 angry bird anak aku eh.huhu

ni telepon bunyi abc,dan belajar2

harusla sorang satu


dua2 telepon ni beli kat mydear warehouse sale hari tu
dulu haziq 1tahun ada telepon mcm ni,lebih kurang la
tapi teleponnya bunyi2 je,yang ni dia ajar abc,nama benda dan bunyi2nya
contoh:gambar keretapi dia ckp train dan diikuti bunyi train tu
pas tu ada lagu2 lain
suka la jugak aku ngan telepon ni
eh maknya yang suka terlebey.huhu



nota kaki:eh aku ni suka beli brg anak2

2 comments:

ieda said...

seronok la haziq dapat goodies bag angry bird tu ye

mrs adam said...

a'ah mmg suka betul haziq dapat barang2 angry bird tu.heee

Related Posts with Thumbnails

Photobook