29 November 2011

{MyDear Warehouse Sale 2011 lagi}

hello blog,
owh mydear buat warehouse sale lagi
hari tu bulan 7 ni bulan 11 pulak
disebabkan aku ni suka beli barang
dan mydear ni dekat je
dan adik aku bawa kete
haruslah!
pergi jugak walaupun tak de nak beli ape pun.haha

survey2 jap

haziq tertarik ngan selipar angry bird
emm...haziq terpengaruh angry bird daripada mak su nya
selipar ni tengok macam tak selesa pakai
daripada beli tak pakai sebab kaki sakit baik tak payah beli

beli baju je sorang selai

tengok2 je
wah aku mengajar anak window shopping.apakah?

mainan2


owh beli baju gap haziq sehelai
baju lengan panjang zeera selai
mainan telepon bunyi2 sorang satu
lepas tu rumah bising bunyi mainan anak2.haha
mak ndak belikan buku ada bunyi2
best woo bulu tu sampai mak usu pun suka.haha
buku tu kena pakai bateri 3A
balik2 amik bateri shick papa.haha
mydear sale ni sangat untuk ibu2 mengandung,dan jugak ibu bapa yang ada anak bayi(bwh 1 tahun)
boleh beli banyak barang
tak best sgt utk ibu mcm aku yang anak dah besar
ape2 pun kalau ada sale lagi haruslah pergi jugak.haha



nota kaki:nak hafal harga.lalala

2 comments:

Hanim Salleh said...

memang seronok gi sales nih... akk baru ajer balik tadi.. 23/2 - 4/3 . sempat lagi kalau nak pergi nih.. banyak gak habuan nya :D tp rasa berbaloi, kan?
http://hannirm.blogspot.com/

mrs adam said...

ha tahu tak pe.mmg rasa berbaloi lagi2 ibu2 pregnant yang nak beli brg2 baby.tapi kalau ank2 dah besar,cuma bole beli mainan n baju je la.hee

Related Posts with Thumbnails

Photobook