25 November 2011

{Puding Keramel}

hello blog,
hari tu puasa nazar
sekali ptg2 teringin puding keramel
tapi tak de pengukus.emm
naseb baik kat restoran saba ada
owh satu bekas kecik tu RM3.emm skit je.tak puas owh
sekali balik kampung raya aji adik aku buat
mkn la melantak byk2.haha
tu pun tak cukup jugak.adik aku dh blk umah mak mertua dia pulak
so aku buat la kat umah mak aku.haha
first time buat ni.adoi.
tak la jadi sgt.sekejap sgt masak.tapi still boleh mkn
aku letak dalam bekas kecik mcm restoran saba tu

ni aku buat

ni restoran saba jual

sama tak?huhu



nota kaki:ngade2 je nak teringin2!huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook