01 November 2011

{Frozen Lamb vs Fresh Lamb}

hello blog,
owh sudah bulan november
terasa macam baru je awal 2011
padahal dh akhir 2011 ye.huhu
owh bulan ni hazeera 2 tahun tapi akhir bulan ye
ni cerita bulan lepas
makan2 di restoran saba
alkisah 1st time pergi ngan adik aku,pas tu g ngan encik adam pulak
encik adam penggemar kambing
tapi kat saba ni dia pakai daging kambing frozen
ni encik adam yg kate ye
aku tak tahu,pakai mkn je.haha
kalau JM beriani pakai kambing fresh


tgh pilih menu

amik gambar TV di restoran saba cyberjaya

gaya macho la sgt

gaya gedik la sgt

aksi hazeera didepan kamera

ni anak bujang control macho

eh dah dua kali aku g restoran saba ni dua dua kali penuh ye
penuh full.wawawawa
adik aku dh pergi 3-4 kali kali pun kate mmg sentiasa full
eh tapi ventilation dia tak berapa bagus
ada lalat daaa...



nota kaki:pas tu leh suh encik adam tapau pulak.harga berpatutan tu.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook