31 October 2011

Carefour Puchong Utama

hello blog,
owh jpa dah masuk.yahuu
owh bukan jpa aku ye.jpa adik aku la
eh jpa sekarang lagi banyak dari jpa 5 tahun lepas
apa daaa
apa lagi,adik aku yang baik hati tu pun blanja la.huhu
tempat yang paling dekat ialah carefour puchong utama
eh sarah bila nak jejalan ioi ni.huhu

blanja kfc*ni kfc puchong prima ye
owh bukan kfc je,hr lain blnja lain pulak.wah wah

blanja naik kete-sekali naik RM5x2=RM10
ni kat carefour puchong

sekali minggu depannya anak aku ajak lagi,adik aku jugak yang bayar.huhu

ni hari lain di carefour puchong


eh kadang2 seminggu 2-3 kali g carefour ni
tapi ada jugak minggu tak pergi langsung
eh tapi kan kalau aku tak g shopping nnt aku demam la.haha
aku lebih suka tesco n mydin sebab lagi murah,tapi carefour ni paling dekat
tesco encik adam malas nak ngadap jammed
eh dgr citer tesco puchong nak pindah ke bukit puchong
maksudnya lebih dekat atau sama dekat ngan carefour.wah wah
tapi tak tahu la bila pindahnya
sebab sekarang pun diorang masih bajak2 tanah lagi
ntah2 2-3 tahun lagi kot


nota kaki:suka beli ikan talapia royal kat carefour

2 comments:

Atia Adina said...

saya ada 2 3 kali jer gi carefour puchong ni....selaku gi tesco jer sebab leh kumpul mata club & get rebate

mrs adam said...

tesco kalau nak pegi pagi2 hr kerja jammed,sbb tu g carefour je.tp tesco lagi murah dr carefour kan.rebate saya tak terkejer,asik dpt skit je.heeee

Related Posts with Thumbnails

Photobook