06 October 2011

The Atria Damansara Jaya in memory

hello blog,
hari tu kan aku g toysRus clearnace sales kat the atria
alkisah the atria dah nak tutup masa tu
sekarang ni memang operasinya dah tutup pun
maybe nak bukak shopping mall baru kot
jom letak gambar2 the atria sebelum ditutup operasinya
gambar pada 16/7/2011
gila lama entry tertunda.huhu

banyak2 kedai2 dah tutup

banyak clearance sales

jalan sambil snap
*goyang

sales yang menggeramkan

geram segeram-geramnya.huhu


saje je letak gambar shopping kompleks yang dah nak dirobohkan.huhu
eh ni kali pertama dan terakhir la aku ke the atria
the atria ni glamer masa encik adam muda2
encik adam remaja(sek men) aku masih sek ren ye
muda tak aku.keh keh
huhu


nota kaki:hidup umpama roda,macam tu juga shopping kompleks,kejap di atas kejap di bawah

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook