19 October 2011

[Gambar]Produk Kecantikan

hello blog,
hari ni entry tayang menayang.haha
saje2 je amik gambar skincare n make up murahan aku
saje buat kenangan
buat tengok2 di hari tua.haha

beria susun.pencuci muka encik adam pun masuk.haha

bukan pakai satu set pun.huhu


pencuci muka:SRG,fair&lovely(tamak ada 2)
toner:SRG
serum:SRG
pelembab:hada labo(2 jenis-satu siang,satu malam)
krim muka:forever glow fair & lovely
spot corrector:anti-blemish fair & lovely
masker:avon
scrub:garnier(tiada dalam gambar-dah nak abis)
eye roll cream:garnier(tiada dalam gambar-lupa nak letak)
krim jerawat:oxy10

nak kena beli:
sun block-tengah survey samada nak etude house/skinz white/nano white


produk2 dipilih kerana harganya yang murah.haha
atau pun dibeli krn terpengaruh iklan dan ada offer

encik adam take note ye:saya nak pakai skII atau MK atau EL

make up murahan jugak

stage:foundation,corrector,eye base,shading,lipstick,blusher

Estee Lauder:Lipstick Palette,Eyeshadow Palette,Lipgloss,Mascara,Eye Pencil,Lip Liner 

nak kena beli:
loose powder-simplysiti
lip liner stage
eye pencil stage

mak aku kate tak bagus tukar2 produk
adus.nak buat macam mana ek
nanti kalau dah mampu pakai yang mahal2 tu maybe tak tukar produk dah
kalau nak pakai SKII,ribu2 kot setahun.emmm
sekarang kita pakai yang mana ada je.huhu
nampak macam ok,beli dan pakai
rasa tak best lepas abis jangan beli yang tu lagi,kita beli yang lain pulak.ehehehe
before this pakai cream Loreal,serum Olay Total Effect
tapi tak nak beli lagi sebab rasa tak de kesan pun.haha
harapkan iklan je lebih
so jangan la terpengaruh iklan ye (aku la tu)


nota kaki:kesian tul pakai yang murah je.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook