29 October 2011

Taman Permainan Puchong Lavender

hello blog,
walaupun aku duduk puchong prima
tapi haziq n hazeera selalu ke playground puchong utama
sebab itu yang best dan tak ramai orang
hari tu encik adam ajak ke puchong lavender pulak
lebih dekat dari puchong utama
tapi ramai orang,haziq tak biasa.haha


lebih besar dan banyak pilihan

hazeera main buai

haziq kat tangga

masa sampai je taman permainan tu haziq tengok ramai kanak2 main
dia kate"ramai orang"
haha.anak aku ni nak main yang tak ramai/tak de orang je
almaklumlah taman permainan puchong utama tu memang selalu diorang berdua je main
alamak anakku tak tahu bersosial


nota kaki:bagus pergi yang ramai orang ke yang tak de orang ek?

2 comments:

Husna Hadzarami said...

Assalam. Playground Puchong Lavender ni kat area mana ye? Tadi ada juga jalan2 nak cari playground utk bawa anak anak. I duduk Puchong Utama tapi playground dia macam tak best je. Boleh tak advise lokasi playground Puchong Lavender ni? Means landmark dia apa, dia dalam kawasan rumah berpagar ke mcm mana? Thanks!

mrs adam said...

wsalam husna,
puchong lavender ni kat puchong prima,lepas pasaraya OTK terus lagi ada kwsn perumahan baru Lavender,dlm tmn tu ada security tapi...pandai2 la nak masuk.hihi
owh puchong sgt byk tmn permainan,tp saya suka je tmn permainan puchong utama tu,kalau nk yg besar kena g tmn tasik cyberjaya or putrajaya la kot..

Related Posts with Thumbnails

Photobook