10 August 2011

ToysR'Us Members' Clearance Sales@The Atria

hello blog,
mari cerita pasal ToysR'us members' clearance sales
hohoho.aku puas menepek kat website toysR'us seminggu sebelum besday haziq
alkisah nak cari mainan la..
wah wah tibe2 tengok kat fb toysR'us tulis ada members' clearance sales
kat The Atria Damansara Jaya
apa lagi suh encik adam bawa la,dia kate tu mall lama,ah lantak la mall lama ke
yang penting nak pergi sales tu
sekali pergi2 the atria tu memang nak ditutup ok!
the atria damansara jaya tu dulu2 top la jugak macam pavillion kot
dulu2 sangat zaman muda2 encik adam ,20 tahun lepas tu,
sekali sekarang diorang nak robohkan kot nak buat bangunan baru yang lebih moden kot
tu la bukan main banyak clearance sales la,closing sales la
semua kedai dah nak tutup,masa kitorang g 16julai
dia tulis kat announcement board closed 30 Ogos(kalau ingatan aku tak salah la)
eh citer pasal The Atria buruk tu buat ape.huhu
ok citer toysR's members' clearance sales pulak
alkisah aku bukan ada member card toysRus tu,boleh ke pergi ek?
so aku pun telefon la customer services diorang tanya
diorang kate boleh daftar walk in,once kita belanja rm80 ke atas so member card tu akan activate
owh begitu..huhu
jom beli barang2 mainan haziq
owh gambar dalam sales tu aku snap dua keping je
alkisah mahu concentrate shopping daa
tu pun lama2 haziq ajak balik,tak dapat aku check semua barang.haha
tapi round abis la
owh kat sebelah toys tu ada jual baju2,tak sempat nak tengok2
haziq dah ngamuk2 ajak pergi kereta
dah penat la tu
mentang2 dah pilih barang2 dia bebanyak
tak sempat mama dia nak window shopping tau
ni la kalau ada anak kecik bawa g shopping.huhu



ada Closing Down Announcement

BILA MAHU BERENTI ENCIK ADAM?
*ish geram tul kat laki aku ni,penat dah bebel!

the banner,jom jom naik tingkat dua

ada ke patut hazeera tertinggal kat belakang,
haziq didukung oleh papanya
*mama bz snap gambar(tu la dapat 2 keping je)

hazeera tengok fikir"aku berada di mana ni?"

ok.inilah hasilnya!

eh masa aku nak masuk toysR'us ni tengok cina2 mengangkut mainan banyaknya
cakap dalam hati'wah banyaknya diorang shopping'
berplastik2..sekali diri sendiri pun sama beli 2 plastik besar
hoverr ok!

barang2 hadiah haziq

walaupun namanya hadiah haziq
tapi beli untuk hazeera jugak
owh lupa plak nak cakap
kalau duit aku dapat beli satu je la barang kat toysRus tu
ni disponsor oleh mak ngah diorang!
THANK YOU ye mak ngah.tahun depan bagi la lagi.hoho
owh masa dia single la boleh belanja macam2 tuk anak2 aku
nanti dah kawen bz ngan family sendiri pulak.huhu
emm..nampaknya nanti kalau adik aku tu ada anak kenalah aku belikan anak dia hadiah banyak ni jugak.hoho
testimoni:sales yang best!boleh pergi lagi,dengan duit yang lebih banyak dan masa yang lebih panjang akan menjadi LEBih best.haha,




nota kaki:next entry pureen warehouse sales

2 comments:

Atia Adina said...

wah seronok lah bdk2 tu dapat mainan

mrs adam said...

bukan budak2 je seronok,mak bapak budak pun seronok lagi2 main play doh tu sebab kecik2 tak main play doh canggih warna warni tu.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook