12 August 2011

Best ke tak Wendy's Burger

hello blog,
Wendy's Burger Malaysia ni best ke?
aku selalu nampak Wendy's kat IOI Mall Puchong
tapi tak pernah masuk pun
ni ada offer mydeal beli satu percuma satu
so rasa nak beli la
tapi..
google dulu halal ke tak
ok halal so bolehlah beli kupon kat myDeal
owh kupon ketiga di mydeal
no1-TGV
no2-popcorn
no3-wendy'ss
no4-hadramawt
owh setakat ni 4 je ye.3 dah guna,lagi satu guna lepas raya.expired 1 nov
e tercerita pasal kupon pulak dah
ni nak cerita pasal wendy's burger la
rasa:sedap,lebih sedap dari mcD,yela harga pun lebih mahal daa
fun fries:sangat sedap!rasa kentang yang tebal dan lembut*ni rasa nak makan lagi ni.huhu
air:iced lemon tea-sedap sama sedap macam yang set popcorn
owh aku beli kupon untuk burger je,so air dan fun fries bayar sendiri
iced lemon tea besar+fun fries besar=RM10.huhu


haziq menikmati burger sorang nampak

gambar makanan


mak ndak jaga hazeera

gambar balik
*jumpa maskot ToysRus
*kat depan dan dalam lif
*sunway piramid dari dalam kete~amik gambar sebab jammed daa

owh wendy's ni tak glamer di kalangan melayu
masa aku makan tu ada 2 meja ke orang melayu
yang lain foreigner
kalau wendy's IOI lagi la ..lengang je nampak.huhu

sekian bebelan,


nota kaki:hazeera tgh sepahkan kaler ni!**ish geram&@*%#

2 comments:

@izY@N said...

anda di tagged..sila ke http://mylifeonlymyworld.blogspot.com/2011/08/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

mrs adam said...

ok nanti kita buat :)

Related Posts with Thumbnails

Photobook