27 August 2011

Kiko Super Clearance@Puchong

hello blog,
hohoho
nak raya pun sempat wat entry.haha
aterr aku dah sampai kg lama daa
keje pun xde,boleh wat entry sebab mak aku dah pasang steamyx.yahuu
ok jom citer kisah sebelum raya
konon2 nak g stock clearance sales kat pj
tapi kat puchong pun ada kiko super clearance sales
jadi aku nak pergi dua2.haha
naseb baik encik adam layankan aje
*thank you papa*
emm..so pagi2 sarapan kat ipoh station
lepas tu ke kilang kiko
sebab dia buat super clearance tu kat kilang dia
TAPI...
:
::
:::
::::
:::::
::::::
tak best pun!
bukan murah pun
ala setakat harga RM20 less jadi RM16
ape la sangat
jadi daku berada di situ 5 minit je
tengok2 tak de yang best
terus bergegas ke pj
cite stock clearance pj entry lain ye.huhu

sambil sarapan baca paper
*ke baca chedet?huhu


gaya gedix haziq

hazeera pun cranky

first time pergi warehouse sales kena tulis nama kat buku pelawat.haha!

kilang kiko puchong

mereka berdua muka happy

jom la balik
balik dengan tangan kosong
*baik pergi pj terus.huhu



ok ni je cerita ringkas,


nota kaki:kalau ada jangan pergi.tak berbaloi

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook