18 August 2011

Masjid Putrajaya dan kawasan sekitar

hello blog,
aceceh masjid putrajaya selalu pergi
tapi tak de nya nak amik gambar
so kali ni pergi kita amik gambar
sesaje..
untuk entry blog jugak.huhu
owh bawa mak dan adik jejalan ke sini
dah lama dah(bukan bulan pose)
parking kat taman bawah pas tu jalan kat bawah sampai jumpa masjid
*entry banyak gambar
alkisah aku letak watermark pakai batch editor sebab tu banyak gambar.haha

adik aku baru balik kenduri kawen

check kain kotor ke tak

sepanjang jalan~selalu diorang shooting drama kat sini

snap-pakai-hentam-je

gambar diorang berjalan

belum sampai lagi

para pengunjung

ok dah sampai foodcourt bawah masjid

nak dekat masuk

hazeera dalam masjid

snap satu je lepas solat-tingkat atas


jalan keluar masjid

muka gembira lepas solat

gambar aku je xde.huhu

 
owh sekian entry banyak gambar,


nota kaki:masjid selalu renovation.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook