22 August 2011

Imaginarium Dough Play

hello blog,
konon2 nak beli Playdoh kat ToysRUs sales hari tu
tapi Playdoh tiada la
aterr nama pun clearance sales kan.huhu
amik je la Imaginarium dough play ni
tanah liat jugak,jenama lain la.huhu
alikisah mak pak nya pun jakun
yela dulu kecik2 main tanak liat rm2 dalam kotak tu je
yang ni satu set ada peralatan bagai
tambah pulak tanah liatnya warna warni+wangi lagi.huhu


jom main play dough

sekotak besar RM79.90 tapi ada diskaun 50%

beria haziq menekan

main la smpi muntah.huhu


barang2 di dalamnya


owh lego dah ada
play doh dan ada
semua mainan dah ade
tak payah beli mainan lagi ye mama.huhu
eh nanti haziq dah besar skit mesti dia nak main kereta control kan?


nota kaki;pakar mainan kanak2.keh keh

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook