15 August 2011

Pureen Warehouse Sales Julai 2011

hello blog,
owh banyak nya aku pergi warehouse sales!
emm..tak pe kot sebab bukan beli barang mahal kot
lagipun barang2 tu guna so..
adalah tidak membazir.hehehe
ok lepas pureen ni aku ada pergi stock clearance sales(Anakku,Disney,Audrey,Diesel)
emm...setakat ni stock clearance sales tu adalah yang terakhir
yang tu aku cerita lain entry ye.haha
ni nak cerita pureen warehouse sales
selalu dengar orang cerita je
pas tu bukan tahu tempat pun
aceceh padahal semua warehouse sales pun aku tak tahu tempat
semua bergantung pada encik adam.kah kah
alkisah sekali aku baru terperasan pureen warehouse sale ni dekat ngan u aku
haha.kebetulan hari ada kelas ada warehouse sale tu
tambahan pulak lecturer abis awal
so zass jalan kaki ke pureen warehouse sales
kena pergi cepat2,pilih barang cepat2,sebab lepas tu ada kelas lagi daa.huhu
owh..pada pendapat aku:
*best!
*boleh pergi lagi,dengan waktu yang lebih lama,duit yang lebih banyak,tapi suami dan anak2 tunggu dalam kete saje.huhu
*memang murah,lagi2 la benda2 tu kita guna hari2.contoh:body syampu,syampu,puting,botol etc
*tapi kat luar tu memang jammed gile la
ok tu je pendapat ringkas aku.haha
aku sempat snap 3 keping gambar saje
alkisah waktu singkat dan terhad kan
kang amik2 gambar tak sempat beli barang pulak.huhu

pilih jangan tak pilih

botol

macam2 ada


semua barang2 pureen ada
body syampu,bedak,pampers,wet tissue,breast pump,liquid cleanser,etc
ada jugak barang2 lain jenama tropical(kalau tak silap aku)-banarng yang company the summit ni keluarkan jugak la
owh makanan baby Heinz pun ada
vitamin (jenama tak ingat) pun ada

ok la..sekian bebelan,


nota kaki:encik adam take note ye nak pergi lagi pas ni.haha :p

2 comments:

Atia Adina said...

saya setakat ni dah 4 kali gi pureen warehouse sale...mmg berbaloi sangat

mrs adam said...

wah wah memang die hard fan pureen ni.memang berbaloi kan?kalau pergi setahun sekali pun ok.pas tu tak yah pk toiletteries selama setahun.

Related Posts with Thumbnails

Photobook