04 November 2011

{Tomyam Elina Puchong Prima}

hello blog,
wah wah ni la kedai makan paling dekat ngan umah aku
tapi aku jarang beli kat sini.haha
gedik je nak makan jauh2 jugak
alkisah baru balik dr kampung
encik adam ajak mkn sini je,dia malas mahu drive
aku mls mahu masak
jom layan gambar1


Tomyam Elina nama kedai diberi

haziq ngantuk tunggu turn
*tengok tu encik adam order teh o laici.(air tu pun ada ek.haha)

haziq gerak sana sini

ramai jugak orang


alkisah ramai gak kawan2 aku(yg muda n belum kawen) suka lepak kat sini
eh india2 pun lepak kat kedai makanan thai ni tau.haha
antara menu yang aku penah cuba n sedap:tomyam campur(merah),tomyam campur(putih),meehoon sup.nasi goreng USA..
emm...rasa2nya semua pun sedap la.tapi aku dulu2 tak suka mkn sini sebab masa tu aku order ngan encik adam tomyam campur warna merah,tapi dia bawa balik tomyam putih,terus aku blacklist kedai ni terus(haha.ni cerita dulu2 ye)


nota kaki:harga tidak murah ye

4 comments:

onie said...

macam best je :)

mrs adam said...

boleh la tahan sedap dan happening

siti mymedic said...

Ada no fone kdai tu x

mrs adam said...

siti,
sori xde la no tel kedai tu

Related Posts with Thumbnails

Photobook