24 November 2011

{T&T Kidz Park@Sunway Piramid}

hello blog,
alkisah pas mkn manhattan nak bawa diorang main kereta
masa g ngan adik aku hari tu tak sempat nak bawa
so meh la kita ke T&T Kidz Park yang mahal ni

harga tiket
aku tak ingat sangat,tapi seingat aku
ada RM3,RM4(weekdays)
RM5,RM6(weekend)

suasana,ramai gak orang
yela aku snap ni masa tengah beratur beli tiket
kena beratur maksudnya ramai orang la kan

mainan kuda ni ada kat ioi,so tak yah la naik ni
ioi RM2,sini RM5.huhu

1 tiket ni kena bayar deposit RM3,lepas pulangkan tiket/kad ni dia bagi balik RM3 tu
so kalau naik 3 orang RM6x3=RM18 + RM3=RM21 la ye

owh kitorang naik ni je
tapi aku takut nak snap masa dalam tu.haha
dasar penakut!kalau yang kat genting tu tak takut macam ni sbb kat genting tu besar,ni kecik macam tak stabil sgt
haziq ngan papa
aku ngan hazeera


haziq n hazeera macam kecik lagi je nak bg naik ni sendiri
so tak naik

mula2 ingat nak main ni,tapi anak aku kecik lagi daa

kuda ni RM5 ye

ni sama buncit macam kartun sebelah dia tu.haha :p

ni nama dia Bee on Flower macam tu la lebih kurang

mula2 aku nak suh haziq n hazeera naik ni
tapi papa dia kate bahaya,anak kita kecik lagi
eh ye ke?

kaunter jajan
memang tak beli la

each a cup pun ada
kak mya suka ni,mcm nk try je


emm..adalah mahal g sini ye
haha.yela sorang RM5/RM6 sekali naik
abis kalau 2 orang?4 orang?
kalau nak naik banyak?
haaa kirala sendiri


nota kaki:baik main kat genting terus.haha

2 comments:

Atia Adina said...

lama giler saya tak gi sunway piramid....

mrs adam said...

puchong-sunway piramid dekat je kan.tapi akan jadi lama pergi sebab jammed lagi2 kalau weekend.saya pun sekali sekala je pergi

Related Posts with Thumbnails

Photobook