27 December 2011

~Each A Cup

hello blog,
owh tgk blog kak mya asik la suka minum each a cup ni
so terpengaruh
dah mencuba la kita.huhu

each a cup @ tesco nilai

model each a cup for my blog
adik ke5 aku.haha

haziq buat onar

ni la dia.aku beli yang perasa oreo

em..boleh la rasa dia
aku pun tak ingat sgt la rasa dia
yang aku tahu aku dah cuba each a cup ni.haha


nota kaki:eh tapi lain kali nak beli lagi la

4 comments:

محمد رازيق said...

wah, kelihatan menarik! salam kenal, free2 jmput singgah blog, jmput bc Signal kanan??signal kiri??

lov_note said...

salam kenal2 jgk.. nape mcm kt klang ni xde bende2 ni eh.. ke xpasan kot..

nk bli lg sure sdp kot eh? ngehh..

mrs adam said...

ok mohd razik,saya dah singgah blog awak.

mrs adam said...

lov_note,kat website each a cup tu tulis ada kat Giant Klang Sentral dan Tesco Klang.haha,mmg nak beli lagi sbb sedap.heee

Related Posts with Thumbnails

Photobook