25 November 2015

Makan @ Serai, Jaya Shopping Mall

hello blog,
pergi PJ nak g digital mall
tapi ternmpk jaya shopping mall kat sebelah digital mall tu
dah la susah parking
so jom parking kat jaya shopping mall.
yaey bole jejalan situ
owh ya kat area pj ni ada 2 mall besar yang baru
iaitu jaya33 dan jaya shopping mall ni
so parking kat jaya shopping mall ni,jln ke digital mall,sebelah je pon tak berpeluh pon ketiak
jejalan digital mall
tak jumpa brg yg nak dicari
pas tu laki aku kata jom la g mkn dulu
kebetulan ternampak serai
jom la saja nak try
walaupon tahu mahal nak try jugak.huhu

buku menu

snap gambar itu penting

haziq buat muka bila aku nak amik gambar dia

ewah2 bz ngan hp plak dia

minted calamasi soda

hazeera


hot chocolate

chicken mushroom spegetti

suka nmpk

haziq in action

expresso

nasi ulam ayam bakar

serai platter

berapa kali nak tayang gambar daa

hazeera in action~~~sedap spegetti ni

babai,dah siap makan

ha amik bil
rm100.75

sekian
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook