19 November 2015

Macaroon @ Pistachious Bakery Setiawangsa

hello blog,
hazeera mintak macaroon
laki aku cari kat delifrance encorp strand mall,tapi delifrance tu dah tutup!
kedai tutup,tak laku ke.adoi
aku nak order nak local baker,tgk iklan kat fb n google,wasap la dorang
tapi min order 15 biji macaroon.adoi
nak wat ape beli byk2
balik besday party kat aeon setiawangsa
laki aku singgah kedai,ternmpk pistachious bakery ni
ada plak macaroon
jom beli

usha2

tgk2 kek,cantik2

bergambar depan kedai

ni la pistachious bakery,ada byk cawangan

muka gembira dpt macaroon

ha 6 biji rm11.90,murah ni

aku selalu beli macaroon kat baker's boy aeon big puchong dari harga 0.80 sampai la naik ke 1.50 sebiji
pas tu penah beli kat delifrance 4.24 sebiji
penah tanya baker online,sebiji rm2 tapi minimum order 15biji
kira yg pistachious bakery ni murah la
aku penah tgk kat serai,macaroon sebiji rm3.90
tapi ada satu kedai bakeri kat jaya mall sebiji macaroon rm5.30.peh mahal gile
ape2 pon selamat dah belikan hazeera macaroon
pas tu ckp ngan dia tak leh mintak selalu
klu duk puchong xpela aeon big tu dekat je
ni kat SB ni aku tak tahu nak beli kat mana.huhu
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook