27 November 2015

Late Dinner @ Bella's Kitchen TSB Sungai Buloh

hello blog,
hari aku bertugas warden
pelatih nak g hospital
so jom la hantar
dah siap 1
satu lagi plak
yg satu lagi aku ajak laki aku sekali ler
dah malam kot

haziq snap gambar ni
dpt free je ni,kwn laki aku bg.huhu

ni snap kat atas meja bella's kitchen

ni buku menu bella's kitchen

dlm bella's

kaunter

tomyam,kurang isi

telur dadar


sebab tak cukup lauk,tmbh ayam masak merah,pon isi sikit

ni la kedainya

tomyam isi sikit
ayam masak merah pon sikit
harga biasa,tapi isinya sikit,so consider mahal la
nasi putih 1,tomyam sotong+ayam(nak tomyam campur tapi udang abis),ayam masak merah,telur dadar, air suam 1
jumlah rm15.50
peh mahal kot
sebab isinya sikit
serius tak berbaloi
tak nak makan sini lagi.sekian

 

2 comments:

Ahmad Marican said...

Assalamualaikum Puan Fieda, maaf sebab saya baru terjumpa blog ini secara kebetulan dan saya ingin memohon maaf bagi pihak Bella's Kitchen TSB dengan ketidakpuasan yang telah puan dan suami puan lalui semasa kunjungan puan tempoh hari.
Terima kasih di atas komen puan terhadap Bella's Kitchen dan kami kini dalam proses memperbaiki kelemahan kami dan sekiranya Puan Fieda berkesempatan dan tidak keberatan untuk berkunjung lagi saya harap yang puan akan berpuas hati dan sekiranya boleh tegur-tegurlah kami sewaktu puan atau suami puan membuat bayaran kerana kami hargai semua komen baik yang bagus dan yang tidak bagus.
Terima kasih dan jutaan ampun dan maaf dari saya mewakili keseluruhan keluarga Bella's Kitchen.

mrs adam said...

wsalam,
hohohoi,malu plak panjang lebar wakil bella's kichen tulis komen.huhu
sori la ya iouls jenis berterus terang kalau bagus mmg tulis bagus kalau tak bagus mmg tulis tak bagus.almaklum ni blog personal bkn blog iklan berbayar.hihi
ape2 pun klu betul betul bella's kitchen dah perbaiki bagus la,tak tahu lagi bila nk singgah situ lagi sbb masih trauma dgn mknn sikit yg mahal.hihi
insyaAllah kalau ada rezeki dtg la saya ke sana,tgk mcm mn nt
*saya mmg tulis blog ringkas2,sbb hanya letak gambar dan tulis kedai tu best atau tak,mahal atau tak,dah byk kedai2 mkn sy tulis dlm blog saya ni

Related Posts with Thumbnails

Photobook