29 June 2013

Sarapan @ Foodcourt Putrajaya

hello blog,
mak oi aku ni ntah ape2
kejap ada mood lepas tu xde mood nak merapu kat blog ni
ish pale hotak pikir report final year project aje
proceed tak proceed lagi.adoi
dah dah jom bercerita
ni ha,biasala kan cite bulan 2
masa ni nak g kelas tghari,tapi kena g lcct jap paginya tu
so singgah la putrajaya sarapan jap
bukan main beria puchong-->putrajaya-->lcct-->pj
ape nak buat semua pon sebab ada hal
bukan jejalan pon.huhu

gambar selingan bebudak ni main panjat2

zeera nape buat muka mcm tu .huhu

sempat gak snap gambar mereka bertiga yg proper
susah tau.

mama sensorang lak

hazeera



haziq

byk gak pilihan kat food court ni kan
laki aku masa bujang suka je g sini,lps tu bila dah anak 2 pon dia ajak g sini


gerai nasi lemak tu ramai org beratur.lain kali nak cuba la

beli air

aku tak tahu nak mkn ape,pki amik je ni
nasi ambeng

roti canai



zeera buat muka tak de mood.ntah ape2 la zeera oi


sekian bebelan,
 

2 comments:

AnneRaini said...

sy yg dok putrajaya pun jrg mkn kat situ.

mrs adam said...

anne,
org putrajaya mesti nk mkn luar putrajaya plak kan.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook