12 June 2013

A visit to the dentist 2013

hello blog,
owh sebelum balik umah
meh meh singgah klinik pergigian hulu langat
nak tampal gigi zeera ni
sambil tu check up gg sekali satu family
beria sampai hulu langat
tak pe encik adam boleh bawa
nape g hulu langat?
harus la sebab kawan aku yg wat treatmentnya


bagus sampai awal.muka bangun tdo

ha tengok siap tunggu dalam bilik doktor.haha

hazeera tak takut

haziq pon tak takut


tak takut tak takut pon sila la tengok pegangan tangan aku tu.huhu.tak nak bagi dia takut
huhu.ok la tu zeera.good job

haziq tak kena tampal,just check up je,tak de problem



owh tahun 2012 ngan ina
tahun ni ngan munirah
thank you irah!
 

6 comments:

Cho Zila said...

baguihnyer sefamily punya gigi yang mantap...
salam kenal...

AnneRaini said...

bagusnya kecik2 tak takut dentist..sy ni dah besar pun takut..haha

Anonymous said...

Oi munira yg buatkan? X sangka die di hulu langat..hoho..bagusnye gg sefamily cantek. nawwal

mrs adam said...

Cho Zila,
ish tak de nya gg mantap.biasa2 je.hehe

mrs adam said...

Anne,
ramai je orang takut dentist mcm awak anne.haha

mrs adam said...

nawwal,
yela munirah buatkan,ha tahun depan awak pulak ye,saya nak check kat uitm lak.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook