11 June 2013

Kedai Makan Kak Izan @ Salak Tinggi

hello blog,
cuti skola je mesti balik kampung
banyak la budak2 ni buat onar
pas tu aku tak leh nak marah,ramai mak sedare back up dorang
ish sabo je la


mood menulis dan mewarna datang

dah malam pon tak nak tidur

aku kan nak beli alas meja macam mak aku ni,tapi bile aku nak beli dah abis
menci sey.sampai skrg tak jumpa corak bunga matahari ni,last2 beli  yang lain

ok.dah nak balik puchong,berenti makan kat salak tinggi jap

owh nama kedainya kedai makan kak izan

alamak lupa snap gambar,makan ikan bakar masa ni,sedap la jugak

mkn ikan bakar teringat ikan bakar kat kolej kat hukm,


 

2 comments:

Ann Ishak said...

kenapa, sedap ke ikan bakar kat kolej hukm tu

mrs adam said...

Ann Ishak,
a'ah best2 ikan bakat kat kolej hukm tu,dorang bakar fresh2 byk pilihan lak tu.tapi tu dulu la tahun 2007 dulu,skrg tak tahu la ape cerita.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook