19 December 2010

\1st Lucky Draw Blog Suka Hati Aku\

hello blog,
tag dari muzai



1-Terbuka kepada semua blogger seluruh dunia dengan syarat ada address kat Malaysia.-OK

2-Menjadi follower blog suka hati aku. Yang ni wajib. No follow no lucky draw no luck lah jawabnya-DAH
3-Letakkan blog suka hati aku dalam blog list korang. Yang ni pun wajib. Senang nak tahu update terbaru daripada aku.-DAH
4-Copy & Paste banner lucky draw di atas dan buat entry pasal lucky draw ni pastu link kat entry aku ni. Buat tajuk "1st Lucky Draw Blog Suka Hati". Mesti letak banner dalam entry ye... Kalau suke boleh letak banner kat side bar korang dan link.. tapi kalau rasa macam menyemak, tak nak letak pun takpe...Kalau rajin boleh buat sticky post...-DAH
5-Bile dah siap entry korang tu, silalah letak linknye dalam ruangan komen entry ini.-DAH
6-Oh ya jangan lupa tag at least 3 orang kawan. nak tag lebih lagi bagus. make sure diorang tau diorang kena tag..-DAH

Fashya
Zahira
Cik Lily Putih

sekian penyertaan lucky draw dari saya,


nota kaki:hadiah dia best!

4 comments:

Atia Adina said...

comell....

Atia Adina said...

gut luk...nak join gak lah

CikLilyPutih said...

aduh, kena tag? kena buat nie.. tungguuuuuuuuuu......

mrs adam said...

atia:sape yg comel.heeee
join laaa...

cik lilyputih:buat tau,heeee

Related Posts with Thumbnails

Photobook