07 December 2010

\bloglarian?\

hello bog,
pernahkah anda dengar bloglarian?
emm..daku pun baru dengar (baca)semalam
jom buat...tag dari muzai
cara2nya.....
1) Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/
DONE







2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
saya suka berblogwalking kerana nak baca cerita ceriti kawan2 blogger especially pasal shopping,sales,tempat makan dan perkembangan anak2 yang comel2...ops tidak lupa jugak gosip2 terkini.hehe(24 patah)
DONE

3) Follow Bloglarian
DONE

4) Tag 3 orang atau lebih rakan
nak tag...
zaila
atia
munirah
DONE

5) sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment
DONE(jap lagi bagitau pas post entry ni)
6) Tinggalkan link post anda di comment entry ini...
 DONE(jap lagi comment pas post entry ni)


7) peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..

8) tiada tarikh tutup buat masa ini




2 comments:

nur said...

tahniah.. dah masuk ni.. senarai 60
ALL IN ONE

mrs adam said...

terima kasih nur

Related Posts with Thumbnails

Photobook