15 March 2014

Tempat makan best di Banting : Restoran Juvita

hello blog,
ok sesi mandi manda sampai ptg
lps tu balik bilik
mandi kat bilik plak
solat dan siap2 keluar
jom dinner
alkisah tak tahu pon nak dinner kat mana
mula2 ingat nak terjah je mana2 kedai
lepas tu rasa meh la google
google laju2,tetibe jumpa ada sorang blogger ni review restoran juvita ni dia kata ok best
ok set jom cari
cari2 alhamdulillah jumpa
selamat dpt suami yg berotak gps.haha
owh kete laki aku mmg xpenah ada gps pon.lala
paling2 nk cr tempat pon guna waze
ok dah jumpa jom makan

signboard tak jelas
*signboard dah lama tak tukar.haha

ni lg satu percubaan nak snap gambar.hakhak

snap dari jauh

jom pilih2

belut pon ada

segala mak nenek ada,ikan,udang,sotong,ketam,belut dll

haziq muka ngantuk
*alkisah anak2 aku bukan kaki mkn,mak paknya je kaki mkn.hukhuk

taraa.

ketam msk sos,xnk pedas Rm15

udang butter rm30

sotong goreng tepung rm15

kerapu masak pedas rm15


sayur tak order.haha
nasi putih 2 rm3
carrot susu rm3.50
fresh orange rm3.50
teh o rm1
so jumlah rm86.00
ok la kot.tak de la sampai 100.huhu
ingat nanti nak g sini lagi la...huhu

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook