17 March 2014

Uptown Kota Damansara

hello blog,
laki aku tak suka sgt fast food
dia suka makan nasi.mmg tau
tapi kali ni aku paksa g kfc.hakhak
aku jarang2 mkn kfc ngan family
selalu mkn nak kwn opis masa lunch je
harus la jarang dah laki aku tak nak.hukhuk
anak2 pon tak de suka sgt,dorang suka menan je lebih


wee jom g kfc kota damansara

order tmpt lain,amik mknn tmpt lain

chicky meal 2

lps tu singgah uptown kota damansara lak

emm biasa2 je,aku lg suka uptown danau kota

haziq


owh beli hp holder nak letak kat kete
tapi pakai kejap je dah rosak.pffft
last2 beli GripGo kat jln tar(hari lain)
setakat ni GripGo tu masih ok
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook