16 March 2014

Sesi main pasir @ tepi pantai

hello blog,
alkisah ada satu hari ni hazeera nmpk pasir yg buat renovate rumah org
masa tu kat kg melayu tgh srpn
dia kata nak main tu smbil tunjuk pasir tu
dah sudah masa dia kata nak main tu tak seswai nak bawa g tepi pandai musim hujan
so kiv dulu
dan bila g gold coast morib ni ada pasir n pantai
jom la anak2 mainlah pasir ye


ni kat tepi pantai belakang cafe tmpt breakfast tu

pantainya tak bole mandi pon

wah bestnya dia

ha tu bangunan gold coast morib

haziq khusyuk


adoi penat la tgu dorang ni.demi anak2 layan je la.huhu

lepas main pasir
sambung mandi kat theme park tu lg
lepas tu main dlm jukuzi lak kat bilik


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook