27 May 2011

@ Meja kanak-kanak

hello blog,
ayoyo encik adam ni
memang sey.dia beli meja haziq tanpa bincang dengan mama.huhu
kalau ikut aku mahu meja untuk dua anak sekali.sama.senang .adil
nak meja ikea macam ni ke...


hari tu nenek haziq ada kate dia ade dengar rancangan kat tv kate kalau kanak2 nak colour2 atau belajar tulis kena duduk di meja yang proper
bukan baring2 atas tilam atau kaler sambil meniarap
tak sesuai sebab kanak2 kan sedang membesar
tak bagus untuk perkembangan tulang belakang
lepas tu cakap ngan encik adam memang la dia nak beli
sekali tup tup terus beli tanpa tanya mama nak yang mana.huhu
~dah la beli satu je
*aku nak dua daa.sebab anak dua~

~haziq teus excited nak guna meja dia~

~ewah2.khusyuk nmpk~

ops mana taknya encik adam belikan meja haziq siap2
sebab dia tak nak haziq kaco meja barunya.huhu
dia kate kat haziq yang bawah ni meja papa,haziq ade meja sendiri jangan kacau meja papa
patutula!huhu

~hazeera excited terlebey~

pas tu sekarang hazeera tak de meja
nanti baru nak beli tapi meja ikea gambar atas tu memang pilihanku.huhu
tapi diorang ni mana boleh tak sama nanti gaduh pulak.ayoyo
kesimpulan:tak tahu nak belikan hazeera meja ape,sebab aku suka meja ikea tu.huhu



nota kaki:sekarang hazeera guna meja abc lama dulu.tapi haziq pun join kaler kat bawah daa

6 comments:

Anonymous said...

tumpang tanya meja belajar beli kat mana?

mrs adam said...

Anonymous,
husband saya beli kat kedai perabot biasa kat puchong prima

Nazlyn said...

salam tumpang tanya ..berapa harga meja tu?

mrs adam said...

Nazlyn,
meja yang mana satu ek?meja kanak2 yang saya beli tu harga dia dalam RM120,tu harga tahun 2011 la,meja komputer tu dalam RM170.

Nazlyn said...

thanks..boleh tahu kedai perabot area mana yek kat mana coz nak beli utk anak sedara terima kasih sgt yek

mrs adam said...

Nazlyn,
owh kedai perabot kat puchong prima,sebaris dengan kedai mamak ABC,depan kedai mamak alfa maju,kalau tahu puchong prima mmg senang je nak cari kedai parabot tu.tapi tak tahu la ada lagi ke tak ,sebab tu saya beli tahun 2011,sekarang dah 2013.kalau ada pon maybe fesyen lain sikit kot,lg upgrade

Related Posts with Thumbnails

Photobook