10 May 2011

@ Troli Tesco untuk anak dua

hello blog,
tesco ni ada troli barang yang boleh letak baby
dulu pernah letak hazeera sekali je
macam ni


gambar hazeera kat troli baby tesco tak de so kena la google.huhu
kalau kat carefour alamanda pun ada 3-4 buah troli yang untuk baby macam gambar kat atas tu tapi kalau nak guna kena bagi deposit rm30,lepas pulangkan troli dapat semula duit deposit tu
ceh apelah carefour tu,tengok tesco dapat guna free2 je.
lepas tu kalau bawa diorang berdua sorang duk kat tempat duduk sorang duk kat tempat barang
macam ni



sekali hari tu tibe2 terjumpa troli yang ada dua tempat duduk untuk kanak2...
wah ini sudah bagus
kan anak2 ku dah besar bukan baby lagi
lagipun stroller dah jual kat mudah.my.haha
best jugak troli ni kan




tetapi..
hazeera dan haziq ni kadang2 gedik nak turun
dan buat onar di lantai tesco!
ayoyo..geramnya aku..huhu
hai anak2ku behave la skit kalau mama nak shopping ok kalau tak mama naik hantu.huhu
sekian bebelan pasal troli tesco,



nota kaki:ada troli kecik untuk budak2 sorong isi barang jugak tapi haziq lum pernah cuba,masih kecil

2 comments:

zailamohamad said...

kenapa dah jual stroller tu?? tak nak tambah ahli keluarga dah ke?? hehehehe

mrs adam said...

bkn xnk tmbh,tp lama lagi,2013 maybe.sbb nt nak beli stroller yg lbh vogue.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook