15 May 2011

@ Masker Avon vs Olay Total Effect

hello blog,
hari ni kita mahu bercerita pasal masker
owh dulu aku pakai masker neutrogena
masker ni 2 in 1,boleh wat pencuci muka dan bole buat masker
aceceh tak best pun neutrogena
sebab dah bosan pakai leh la cakap tak best.huhu
ni pakai masa 2007-2009




lepas tu tengok masker adik aku,dia pakai avon ,aku pun try la
wah bau dia macam masker kat facial new skin solution!
huhu.sebab bau dia macam facial kat spa terus la beli masker avon
huh beli kat kedai avon,tiada harga ahli2 ok.huhu
so far aku memang pakai masker avon la.owh bukan aku sorang tapi aku dan encik adam.huhu
encik adam tu bole tahan gak metrosexual dia.siapa tak faham maksud metrosexual sila google ye
ia tiada kaitan dengan sex,huhu.perlu mention supaya orang tidak salah anggap.haha




lepas tu hari tu balik kg aku kemas2 kat tempat2 bil n surat2
wah terjumpa masker!masker olay total effect.haha
terjumpa sebab adik aku beli dan pakai sekeping je
lepas tu letak sepah2.aku pun tanya la dia
dia tak nak pakai lagi
so pakai la masker topeng ni.wah wah hazeera takut ko!
dia memang takut gile2 la.ingat mama dia jadi hantu kot.huhu
emm...masker topeng aku tak pernah pakai sendiri kat rumah
sebab harga sekeping mahal macam tak berbaloi je beli
so bila dapat free baru leh pakai.huhu
emm..ok la pakai..sebab free ka,kalau beli memang tak beli la
sebab rasa macam biasa2 je tak sesuai ngan harga.huhu
emm..tapi aku pakai masker bulan april je la sebab bulan mei ada facial kat amcorp mall
aceceh orang nak pergi facial tiap bulan katekan..huhu




nota kaki:masker rambut pakai sunsilk

1 comment:

armouris said...

info tentang kulit kusam di SIHAT SELALU - Punca Kulit Kusam dan Rawatan Laser

Related Posts with Thumbnails

Photobook