25 May 2011

@ Hari yang xyz#%*

hello blog,
eh apelah hari ni
pagi2 bangun ajak encik adam g tesco
best la pagi2 dah shopping,opss sebelum tu sarapan nasi lemak(abis diet aku) beli
senang kan beli je walaupun surirumah.hohoho
haziq sebut barang2 yang dia nak beli:anggur,biskut,milo.
ye la tu haziq.
owh balik tesco main masak2, makan dan rehat.tu masih ok lagi
masalah bermula apabila nak send photobook untuk print ke photomart
dah le lembab nak upload lepas tu dia charge shipping walaupun kita nak self pick up
ayoyo.macam mana mahu proceed order ni,pas tu cancel dan try upload lagi.dah le upload lembab.adoi
lepas tu walaupun tak tick bahagian shipping dia charge jugak.hohoho.
last2 cancel begitu saje sebab encik adam nak bawa netbook g keje ,nak gosok baju la pulak.
kesimpulan1:buang masa upload photobook tapi tak proceed pun!huh
lepas tu tengok2 diskaun,konon2 nak beli la kupon Mbuji cafe,sekali request TAC orang maybank lum update lagi.eh eh dah la aku dah submit no tepon sejak minggu lepas.sangat lembab ok!naseb baik bila cal maybank diorang mengaku staff tak buat lagi dan mintak maaf.esok pagi baru nak settle kan.ape daa.*kalau aku rajin nak shoot email complaint kat maybank.sebab kaunter maybank puchong pr*ma ni lembab nak mamP#s,hohoho.dah pernah berurusan 3kali,3 kali tak puas hati.kalau ikut encik adam dia siap ajak pergi maybank usj lagi.biar jauh asal cepat.ade ke peribahasa begitu?huhu
kesimpulan2:maybank puchong pr*ma lembab,tak dapat beli kupon sebab masa nak beli offer tinggal 6 jam sahaje.*nak beli kupon ada waktu2 tertentu ye tuan tuan puan puan
lepas tu haziq tolak hazeera dari sofa sebab hazeera tekan tv tapi haziq nak tengok tv,pukul hazeera 2 kali,ish haziq ni.lepas tu dia bawa kete mainan dia laju2 asik terantuk dinding n kerusi je.dolat la tu
kesimpulan3: kerenah anak2 memeningkan aku
lepas tu malam2 surf2 internet selalu tak de masalah,tapi malam ni ntah nape asik dia auto dial up.nyebok je.dah tentu aku guna wireless.bila dia dial up so ada 2 connection(dial up n wireless) lepas tu internet aku yang problem. tibe2 je tau.ish dial up ni!nape ntah .tibe2 jek!ayoyoyo.
kesimpulan4;menatang dial up ni menyebok tibe2 kenape?gangguan tul la.huhu
lepas tu terus xde mood nak buat entry blog,yang ada hanyalah luahan dan keluhan.nasebla labu..
kesimpulan5:blog xde cerita menarik lagi wlaupun banyak je gambar n cerita nak tulis,antaranya:macaroon,meja baru haziq,photobook,sunita tomyam ,mini steamboat etc
okla lain kali kita tulis,sebab gambar lum edit
sekian luahan ntah ape2 ntah,



nota kaki:entry mengarut

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook