05 May 2011

@ Bazarena Shah Alam

hello blog,
owh bazarena shah alam nama diberi
tapi aku panggil pasar tani shah alam je
dekat ngan stadium shah alam,setiap pagi ahad
dulu pergi tahun 2009 berdua ngan encik adam sebab haziq tinggal kat kampung
2011 baru dapat pergi lagi.ish kalau ikut aku setiap minggu bulan nak pergi.huhu
pasar tani ni sangat best,barang banyak pilihan.murah2 and happening..
tapi apakan daya daku dapat pergi sekali sekala je.huhu
hari pergi berlima campur bibik adik ke4 aku(mak ndak haziq n hazeera)

~kwsn sekitar~

~mereka2 yang pergi~



semua barang ade dijual
barang basah,kering,makanan,minuman,kereta pun ade jual,bio aura pun ade tu,kek lapis sarawak pun ade,arnab dan lain2 binatang peliharaan,tudung,kasut,cardigan,baju baby dll
sangat banyak barang nak ditaip daa..kitorang pun round separuh je..kalau single leh la round semua ni bawa anak kecik daa..
ayat peniaga kasut kat psr tani shah alam ni yang aku tak tahan.."barang pavilion harga mydin"
haha.lawak2.
sekian bebelan,


nota kaki:encik adam nak g setiap bulan boleh ke?huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook